11+3 hetes vagyok. Lattam egy gyonyoru szep bodyt megvehetem mar a picinek szerintetek?
Figyelt kérdés
Nem igazan vagyok babonas..csak a velemenyetekre vagyok kivancsi..2014. dec. 10. 09:00
1/10 anonim válasza:
Én sem vagyok babonás, más ijesztgetett be :) A 12.hétig csak a rokonok vásároltak, utána már én is. 30 hkm
3/10 anonim válasza:
Ha nem vagy babonás, akkor rajta. :)
4/10 anonim válasza:
És remélem unisex a body, mert gondolom a nemét még nem tudod?
5/10 anonim válasza:
Én megvettem mindent kb. a 10. héttől sorban, ami megtetszett, mégis volt, amit a szülés után kellett gyorsan beszerezni.
Nyugodtan vedd meg, ha megtetszett, jó nézegetni és úgy várni.
(Annyi a jótanács, hogy bármilyen ruhát veszel, a nagyobba belenőhet, a kicsit viszont sosem fogja hordani.
Mi 68-as mérettel kezdtunk, 62cm volt a születéskor a fiunk, úgyhogy minden 50-56 és 62-es ruha nagyrésze ment vissza a zsákba és várja a kistesót :P)
6/10 A kérdező kommentje:
unisex igen..Koszonom szepen akkor megyek is megvenni.. Aranyosak vagytok..
2014. dec. 10. 09:20
7/10 anonim válasza:
Én is megvenném. Meg is vettem anno, pont a 12. hét körül voltak a tescoban nagy ruhaakciók és nem tudtam kihagyni :)
8/10 anonim válasza:
:) Minden tuti, vagy cuki dologra azonnal érdemes lecsapni! Ne szalassz el semmit! :) Boldog babavárást!
9/10 anonim válasza:
Babona ide, babona oda, a baj bármikor megtörténhet.
Ha neked így jobb, vásárolj nyugodtan.
Max. szar lesz elpakolni zsákba, mint nekem kellett.
10/10 anonim válasza:
Nem babona kérdése a dolog. Megveheted, miért ne vehetnéd? Nem ezen múlik, hogy megszületik-e a baba vagy hogy egészséges lesz-e. Inkább azt gondold végig, ha most megveszed és bármi történik ami nem emistt van, akkor mit kezdesz vele, úgy értem azért csak rá kell majd nézned, elpakolni, netán elajándékozni szóval akkor mennyire viselne meg, hogy a babára emlékeztet, neki vetted. Nyilván előbb utóbb vásárolni kell :) de hidd el bőven rárész, még sok szép kisruhát látsz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!