11 hetesen megvehetem a kiságyat?
11 hetes vagyok, de most találtam egy szuper állapotban lévő kiságyat nagyon olcsón. A család le fog szólni, hogy még minek, hova vásárolok, de szerintem ezt nem kéne kihagyni.
Korai ilyenkor vásárolni?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Jaj ugye te nem hiszel a babonákban???A családdal meg ne foglalkozz,hogy mit fognak szólni.Ha te most találtál,és tetszik is,és az ára is jó,akkor vedd meg nyugodtan!!
Én a babakocsit 4 és fél hetesen vettem meg,mert akkor akadtam rá álmaim babakocsijára és az ára is nagyon jó volt!!Nem is hagytam elúszni!!És engem senki nem szólt le érte!!Ja és egészséges a kisfiam,úgyhogy ennyit a babonákról!!És én egyébként sem hiszek bennük.Nekünk egyébként már minden cucca megvan,csak az apróságok hiányoznak még,amit hamarosan be is fogok szerezni!! :)
Boldog babavárást,és ne foglalkozz másokkal!! :)
27 hkm
Én is kb ennyi idős voltam amikor megvettük :)
34 hkm
Én a 24. Hètig nem vettem semmit. A 12,18 heti uh derül ki, hogy minden ok-e!!?
A 24 hét után életképes a baba.
Sajnos a környezetemben sok barátnőnek ment el a baba, kellett
Megszülnie idő előtt, ezért inkább nem veszek semmit...
én is megvenném :)
családdal, babonákkal nem kell foglalkozni.
1: hülyeség a babona, szinte alaptalanok (elnézést, azoktól akik hisznek bennük, nekem ez a véleményem)
2: a család meg majd megbékél, ha esetleg értetlenkednének.
a te babád, a te döntésed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!