Mikor érdemes a szoptatós melltartót megvenni? 29 hetse vagyok, már megvehetem vagy még várjak?
Szia én az utolsó 2 hétben vettem.Hazafelé sétáltam a vizsgálatról,és egy kínaiban teljesen véletlenül találtam potom 500Ft-ért.
Várj még ha tudsz,mert a végén fog igazán nőni
www.elefani.eu vagy www.bebibolt.hu
2000 ft, pamut ablakos szoptatós melltartó, nagyon kényelmes, s vannak hatalmas méretekben is, neten is lehet tőlük rendelni.
Most még ne vegyél, van még jó két hónapod, addig még fogsz hízni, s kicsi lesz ha most megveszed. Nekem nem csak a mellem nőtt, hanem a mell alatti körfogatom is, pedig mindig azt hittem már ennél nagyobb nem leszek :D
38 hetesen mikor mentem dokihoz útközben megvettem 2 db melltertót. Úgy mértem, hogy egy vékony felső volt rajtam, arra rápróbáltam, s ami kényelmesen körbe ért, azt választottam, s kosárméretben pedig eggyel nagyobbat mint ami jó volt. Az kitart 2 hónapig, felváltva mosom őket,de ahogy fogy az ember, már egy mérettel kisebb kell, szóval nem kell túl sokat venni belőle, mert változnak a méreteid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!