Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megvehetem már most a gyógysze...

Megvehetem már most a gyógyszertárba a babaápoláshoz szükséges krémeket? 36 hetes leszek.

Figyelt kérdés
Azért is kérdezem,mert abba a kórházba ahol szülök nem adnak semmit a babaápoláshoz,és jó lenne akkor már ezeket is összekészitenem a kórházi csomagba.Nem lesz baja annak a krémnek amit a gyógyszertárba kevernek ki,abban az esetben ha csak júliusban jön a baba? És körülbelül milyen árban vannak?
2010. máj. 31. 13:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baja a krémnek, hiszen hónapokig használsz egy tégelyt. Kb. 300-500 között lehet, nem tudom kiírás nélkül mennyi. De ettől több nem nagyon lehet.Kérhetsz akkor már gyógyszertári fürdetőt is amit ott kevernek, feltéve h azt sem adnak a kórházban...Más hirtelen nem jut eszembe. Gézlap ami a köldökére kell majd, az fog kelleni, meg hintőpor de azt is KIZÁRÓLAG gyóygszertári kotyvalékot vegyél. Ott úgyis fogják tudni, hogy milyen kell. A másik meg, ha esetleg ismernek a gyógyszertárban és vannak olyan rendesek akkor kérd "receptes áron" és majd viszed később a receptet. Vagy menj el a leendő gyerekorvoshoz hátha ki tudja írni ő is.
2010. máj. 31. 13:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Gondolom, már választottál gyerekorvos. Menj el hozzá és írasd ki a saját TAJ-számodra a szükséges dolgokat (ő tudni fogja, hogyan kell). Így sokkal olcsóbban meg tudod venni ezeket, mert recept nélkül nem olcsók! Hónapokig elállnak, így aztán nyugodtan megveheted már most is, nem lesz semmi bajuk.
2010. máj. 31. 13:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én már jóval előbb megvettem ezeket mert azzal riogattak hogy koraszülött babám lesz erre 3 nappal szültem előbb mint a kiírt időpont. Szóval nyugodtan megveheted, ezek a krémek sokáig elállnak. Van amit felít az orvos, mint pl a popsikrém, ez nálunk egy nagy tégellyel 600 ft, de a fürdető krémet nem írja fel, ez is 600 ft csak ez recept nélkül.
2010. máj. 31. 14:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Persze, vedd meg. Ahol én szülök, ott sem adnak a babának semmit! A védőnő felírta nekem receptre, amit lehetett, az én nevemre. ÍGy már tudom vinni a kórházba.

kell:

- gézlap

- alkohol

- steril vatta (nálunk ez a menő most, nem a fülpálcika, de lehet, hogy nálatok az utóbbi kell)

- hintőpor (patikás, naturlandos)

- fürdetőkrém (ez is naturlandos)

- popsikrém (patikában kevert)

/Az első 4 kell a köldök ápolásához./

4ezer ft-ból ki kell jönnie, még egy drága gyógyszertárban is.

40 hetes pocis

2010. máj. 31. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!