Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A tökmagos kenyér tésztájába...

A tökmagos kenyér tésztájába nyers, vagy pirított magot kell tenni?

Figyelt kérdés
Holnap sütném a kenyeret teljes kiőrlésű lisztből.
2010. aug. 22. 18:29
 1/4 anonim ***** válasza:
nyerset rakunk a pékségben, a tetejére is, és mire megsül szépen megpirul.
2010. aug. 22. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!
2010. aug. 22. 18:59
 3/4 anonim ***** válasza:
szívesen! Jó sütést! :)
2010. aug. 22. 21:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

Kedves Első!

Mit rontottam el? Szomorú vagyok:-((

3x kelesztett a gépem, a tészta nem volt sem kemény, sem lágy, a kelesztések között 1-1 percet simít, akkor beesett egy kicsit, de az utolsó kelesztéskor gyönyörű, magas volt a tészta. A sütés megkezdésekor esett össze, és úgy maradt. Lehet az a baj,, hogy az összes liszt teljes kiőrlésű? Ha tettem volna bele kevéske sima lisztet, akkor is összeesett volna?

Na mindegy, próbálkozom. Remélem, hogy íze azért jó.

2010. aug. 23. 15:31

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!