Fasirt keszeitesnel hasznalhatok friss kenyeret? Vagy inkabb lisztet? Beaztatott szaraz kenyer helyett?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 17. 14:31
11/20 anonim válasza:
6-os, hát ezt nagyon rosszul tudtad!
Lazító anyag nélkül olyan ételek készülhetnek belőle, mint a csevap, kebap, csevapcsicsa, köfte, kefte, keftedes, stb...
Ha néhány hétre beleásod magad a meditterráneum gasztronómiába, képben lehetsz a témában.
A cereáliákkal (gy.k. pl kenyérrel) való lazítás rokonságban áll ezzel, de közel sem a szaporítás a lényeg!
12/20 anonim válasza:
6: nem elsősorban a szaporítás, hanem a lazítás.
A darált hús nagyon össze tud állni "tömbbé" - de ha van benne jól eloszlatott áztatott zsemle, az könnyebbé teszi az egész masszát.
13/20 anonim válasza:
Áhhh, most látom, hogy a 11-es már ugyanezt leírta.
És a szokásos trollok már le is pontozták. Pedig ez a lényeg. :-)
14/20 anonim válasza:
Én csináltam már frissel is, ha nem volt itthon más . Érezhető a különbség, de nem lesz semmi baja.
15/20 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Vegul 1 tojast es zabpelyhet tettem bele, drukkoljatok, hogy sikeruljon:)
2021. ápr. 17. 18:12
17/20 anonim válasza:
Szerintem jó lesz, én is zabpehellyel szoktam.
18/20 A kérdező kommentje:
Jol sikerult, de kemenyebb lett, mint a sima fasirt.
2021. ápr. 18. 00:05
19/20 anonim válasza:
(én mindig frisset teszek bele, mivel az szokott itthon lenni, be sem áztatom, jó így)
20/20 anonim válasza:
Én néha szoktam frissebb kenyeret, vagy zsemlét használni, és sosem ázott, vagy jött még szét a fasírt. Mondjuk én be szoktam utána borogatni őket zsemlemorzsával, és hagyom szikkadni egy negyed órát, míg forrósodik az olaj. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!