Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fasirt keszeitesnel hasznalhat...

Fasirt keszeitesnel hasznalhatok friss kenyeret? Vagy inkabb lisztet? Beaztatott szaraz kenyer helyett?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 17. 14:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
60%

6-os, hát ezt nagyon rosszul tudtad!

Lazító anyag nélkül olyan ételek készülhetnek belőle, mint a csevap, kebap, csevapcsicsa, köfte, kefte, keftedes, stb...

Ha néhány hétre beleásod magad a meditterráneum gasztronómiába, képben lehetsz a témában.

A cereáliákkal (gy.k. pl kenyérrel) való lazítás rokonságban áll ezzel, de közel sem a szaporítás a lényeg!

2021. ápr. 17. 15:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/20 anonim ***** válasza:
77%

6: nem elsősorban a szaporítás, hanem a lazítás.

A darált hús nagyon össze tud állni "tömbbé" - de ha van benne jól eloszlatott áztatott zsemle, az könnyebbé teszi az egész masszát.

2021. ápr. 17. 16:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/20 anonim ***** válasza:
50%

Áhhh, most látom, hogy a 11-es már ugyanezt leírta.


És a szokásos trollok már le is pontozták. Pedig ez a lényeg. :-)

2021. ápr. 17. 16:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/20 anonim válasza:
80%
Én csináltam már frissel is, ha nem volt itthon más . Érezhető a különbség, de nem lesz semmi baja.
2021. ápr. 17. 16:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/20 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Vegul 1 tojast es zabpelyhet tettem bele, drukkoljatok, hogy sikeruljon:)
2021. ápr. 17. 18:12
 16/20 anonim ***** válasza:
72%
Sikerülni fog, kérdező. Nyugi
2021. ápr. 17. 18:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/20 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem jó lesz, én is zabpehellyel szoktam.
2021. ápr. 17. 21:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/20 A kérdező kommentje:
Jol sikerult, de kemenyebb lett, mint a sima fasirt.
2021. ápr. 18. 00:05
 19/20 anonim ***** válasza:
50%
(én mindig frisset teszek bele, mivel az szokott itthon lenni, be sem áztatom, jó így)
2021. ápr. 18. 00:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/20 anonim ***** válasza:
Én néha szoktam frissebb kenyeret, vagy zsemlét használni, és sosem ázott, vagy jött még szét a fasírt. Mondjuk én be szoktam utána borogatni őket zsemlemorzsával, és hagyom szikkadni egy negyed órát, míg forrósodik az olaj. :)
2021. ápr. 18. 09:34
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!