A kagylót héjastól miért kell belerakni az ételbe? Nagyon gusztustalan és ki kell szedegetni.
Figyelt kérdés
2021. ápr. 17. 14:21
1/6 anonim válasza:
Mert ha nyersen ki tudod bontani, akkor vagy nagyon erős vagy (1% az esélye) vagy romlott a kagyló (99%)
2/6 A kérdező kommentje:
Én azt értem, de héjastól beleteszik a salátákba meg spagettihez, az nagyon gusztustalan. Miért nem lehet kiszedni a húsát és eldobni a héját?
2021. ápr. 17. 15:46
3/6 anonim válasza:
Mit nem lehetett érteni azon, hogyha nyers állapotban szét tudod nyitni, akkor romlott?
4/6 A kérdező kommentje:
Miután meg van főzve szét lehet szedni. De az ételekben héjastól is belerakják.
2021. ápr. 17. 15:52
5/6 anonim válasza:
Hát aki csinált mar ilyet tudja hogy meg kell takarítani körömkefével rendesen.Egy némelyikből a hínárt kihúzgalni,és nem árt beáztatni mert jön ki belőle a homok.
6/6 anonim válasza:
Fözve ki lehet valoban szedni a husát és csak azt tenni az ételbe. DE AZ OLYAN GUSZTUSTALAN!:-) (Neked igy a gusztustalan, nekem meg ugy. Melyikünknek van igaza?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!