Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A kagylót héjastól miért kell...

A kagylót héjastól miért kell belerakni az ételbe? Nagyon gusztustalan és ki kell szedegetni.

Figyelt kérdés

2021. ápr. 17. 14:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha nyersen ki tudod bontani, akkor vagy nagyon erős vagy (1% az esélye) vagy romlott a kagyló (99%)
2021. ápr. 17. 15:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Én azt értem, de héjastól beleteszik a salátákba meg spagettihez, az nagyon gusztustalan. Miért nem lehet kiszedni a húsát és eldobni a héját?
2021. ápr. 17. 15:46
 3/6 anonim ***** válasza:
72%
Mit nem lehetett érteni azon, hogyha nyers állapotban szét tudod nyitni, akkor romlott?
2021. ápr. 17. 15:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Miután meg van főzve szét lehet szedni. De az ételekben héjastól is belerakják.
2021. ápr. 17. 15:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát aki csinált mar ilyet tudja hogy meg kell takarítani körömkefével rendesen.Egy némelyikből a hínárt kihúzgalni,és nem árt beáztatni mert jön ki belőle a homok.
2021. ápr. 17. 15:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
82%
Fözve ki lehet valoban szedni a husát és csak azt tenni az ételbe. DE AZ OLYAN GUSZTUSTALAN!:-) (Neked igy a gusztustalan, nekem meg ugy. Melyikünknek van igaza?)
2021. ápr. 17. 16:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!