A rakott krumpli főzni való vagy sütni való burgonyából az igazi?
Figyelt kérdés
2021. márc. 26. 12:19
1/11 anonim válasza:
Nagyjából mindegy, én főzősből készíteném.
2/11 anonim válasza:
Soha nem nézem ezt. XD És mindig másfajta krumplit veszek, különbséget viszont soha nem vettem még észre.
3/11 anonim válasza:
Én a sárga héjúból szoktam, azt hiszem az sütésre való(?), mindenhez azt használom mert nem kell megpucolni. Kiváló szokott lenni a rakott krumpli belőle. :)
4/11 anonim válasza:
Azon a piacon, ahová én járok, még pár éve is csak "burgonya" volt, mindenféle jelző nélkül. Esetleg "új", olyan volt, de sütni, főzni, salátába való megjelölések nem. Krumpli volt és kész. Mégis mindig jó lett belőle a rakott krumpli, ha az egyéb összetevők jó minőségűek voltak benne.
5/11 anonim válasza:
3: én is mindenhez a vékony sárgahéjút veszem. Nekem ez ízlik.
6/11 anonim válasza:
A főznivalóból jobban szeretem.
7/11 anonim válasza:
Én mindig olyan fajta krumplit veszek, amilyen éppen van a Sparban. Ott meg általában egy fajta van. Vagy sárga, vagy piros, vagy sima barna héjú.
8/11 anonim válasza:
Tökmindegy, a lényeg, hogy ne nyersen tedd oda, mint a tesóm, hanem főzd meg előtte, héjában!
9/11 anonim válasza:
Én főzni valót szoktam venni, és a főzés során próbálom azt eltalálni, hogy amikor megpucolom és karikára vágom, még ne legyen egészen megfőve a krumpli. Egyébként ahogy fentebb írták, bármelyik megteszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!