Bundáskenyért és rántottát mivel lehet feldobni?
Tojásra ketchup-ot teszek, és sajtot reszelek.
Bundáskenyérre fokhagymát "dörzsölök"
Van a tv-paprikának egy olyan műsora, ami ezzel foglalkozik. Az a címe, hogy omlett.
www.tvpaprika.hu
Először regisztrálnod kell, és aztán olvashatod.
Bundáskenyeret baracklekvárral szoktam enni, vagy megkenem májkrémmel a sajtot belereszelem a toásba,májkrémeskenyér bele a tojásba és kisütni.
rántottát én csak kolbásszal szoktam vagy szalonnával, hagymával és egy csomó majonézzel:)
bundáskenyér + reszelt sajt
rántotta+ zöldség, ketchuppal sem rossz :)
rántotta nálam: serpenyőbe egy kis szeletelt bacont megpirítok, ennek a zsírjára dobok egy kis hagymát, megpirítom, majd egy kis fokhagyma is rá, ekkora egy kis kolbász+szalámi+gépsonka kis darabokra vágva (tépkedve akár) így pirítom, rászórok reszelt sajtot majd gyorsan ráöntöm a felvert tojásokat. én keményen szeretem, de mindenki ízlése szerinti ideig kavargatja :) tálaláskor megszórom pirospapírikával, hozzá kistányérba paprikát+paradicsomot+uborkát kínálok :)
bundáskenyér továbbfejlesztve:
A rántottához én is azokat ajánlom, amiket már leírtak előttem: sonka, szalonna, kolbász, hagyma, paprika, cukkini, tök és más zöldségek.
A bundáskenyeret pedig azzal is fel lehet dobni, ha a tojásba teszel egy kis fahéjat és abban forgatod meg a kenyeret. Bevallom, hogy ezt még nem próbáltam, de már több helyen is hallottam, hogy fahéjjal összekevert tojásban is finom a bundáskenyér.
Bundáskenyér: [link] nagyon finom :)
Rántotta: Szalonna, Sonka, Gomba, Sajt-ezeket szeretem, de mindenféle zöldséggel lehet, esetleg szalámi. Ha megsült tehetsz rá tejfölt, vagy reszelt sajtot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!