Hogyan kell lágy rántottát készíteni?
Figyelt kérdés
Nekem sohasem sikerül és már úgy vágyom arra a lágy ízre, hogy kell?? Mikor beleöntöm a sütőbe, akkor kerek lesz, és ezt vágjam el és kevergessem vagy hogy lesz olyan lágy?2010. jún. 8. 14:02
1/7 anonim válasza:
pici olaj, majd ahogy ráöntöd a tojást rögtön kevered.
2/7 anonim válasza:
Mikor a serpenyőbe beleöntöd a tojást,már ne kavargasd,csak a szélét egy picit egyengesd..,pár percig süsd,hirtelen felveszed nagylángra és lekapcsolod a gázt!Igy a teteje lágy lesz,az alja megsül!Imádom a rántottát:)
3/7 A kérdező kommentje:
ez az hogy nem kavargatom és nem olyan =(
1.nek: de felverem előtte a tojsát igaz és utána kavargatom a serpenyőben?
Köszi azért mindkettőtöknek!
2010. jún. 8. 14:10
4/7 anonim válasza:
A forró zsírba v. olajba beleöntöd a már előtte felvert tojást. Nem keverni kell, hanem egy erre megfelelő eszközzel (fa spakli) szép lassan alátúrni és így forgatni a közben darabossá váló anyagot.
6/7 A kérdező kommentje:
hallottam, ha tejet teszek hozzá akor tényleg lágy lesz? Nem csak szivattak?:D
2010. jún. 8. 14:16
7/7 A kérdező kommentje:
ajj tejjel sem az az íz =(
Amugy kolis rántottára gondolok, nem tudom ismeritek-e:D?
2010. jún. 8. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!