19!
Nem, nem mindegy. A múltkor valakiből azt írta, ő chilis mac & cheese-t készít. Kérte valaki a receptet, arra gondolva, hogy valami klassz új etel, aztán kiderült, az illető chilis babot keszit.
#21
Jó, akkor másképp mondom.
Nem qrvára mindegy, hogy a noname 9-es vagy az akármelyik mit főz?
De ha én látom rosszul, akkor mindenkitől bocsánatot kérek!
Jó étvágyat a kajához, bármi is legyen az!
22!
Nyilván ötleteket gyűjt a kérdező. Ha azt írja valaki, hogy jérce gordon, akkor esélyesen ismeretlen lesz valakinek a recept, tehát rákérdez. Ugyanz a cordon bleu, vagy a sajttal sonkával töltött hús eseten már nem valószínű.
NEM; nem mindegy, mert a Cordon Blue egy híres fogás neve, aminek EZ a neve és nem más., és az elnevezésnek van egy története is.
Olyan leheséges, hogy ezt valaki nem tudja, de aki utána még hözöng azon, hogy kijavítják a hibáját, az bunkó és müveletlen.
Ez kb az a szint, ha valaki a bécsi szeletet elkezdené váci szeletnek írni, mert úgyis mindegy.
Az meg, hogy miért nem mindegy, X válaszoló mit föz, az meg azért van, mert nem azt kérdezték , jót ettek-e a válaszolók, hanem hoyg MIT. Gondolom, a kédezö ötleteket keres, és ha egy ételt valaki nem rendes néven említ, akkor fogama sincs, miröl van szó.
24-nek igaza van!
Igazából még olyan sincs, hogy jérce Cordon Bleu(kék szalag), mert az csak "simán" sonkával és sajttal töltött jércemell rántva.
Nem csirkeétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!