11/33 anonim válasza:
Szezámmagos édes-savanyú csirke rizzsel, csípős szójás szósszal és csokis-banános muffin.
12/33 anonim válasza:
Ma lecsó tarhonyával, vagy tojással, holnap rakott karfiol.
Kaptam finom juhtúrót, így vacsorára összekeverek egy kis körözöttet.
13/33 anonim válasza:
mondjuk azt nem tudom, hogy egy ilyen kérdésnél miért kell lepontozni.. itt nincs rossz válasz, csak jó. attól hogy valakinek nem tetszik az adott étel, még nem rossz a válasz, szerintem...
14/33 anonim válasza:
13-as: a "lepontozók" egy külön faj, akiknek ez az élete, mindenkit lepontoznak, mert ez az egyetlen öröm az életükben.
16/33 anonim válasza:
Szerintem jérce Cordon Bleu módra akart lenni
17/33 anonim válasza:
Zöldségleves és tarjapecsenye petrezselymes krumplival, csemege uborka
Most fogom tálalni az ebédet. :)
18/33 anonim válasza:
15-ös: szerintem is Cordon Bleu akart lenni, csak rejtélyes okból rengetegen - vendéglösök is - nem tudják, mi a neve ennek az ételnek!
19/33 anonim válasza:
Most őszintén!
Nem mindegy, hogy Gordon, vagy Cordon?
Mindenki pontosan tudta, hogy miről van szó, csak ez is alkalom a kötözködésre! Lapozzunk!
20/33 anonim válasza:
Én tényleg nem tudtam. Azt hittem Gordon Ramsayhez van köze és valami spéci recept..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!