Kedves hal ételekhez értő hölgyek és urak! Milyen halat vásárolhattam?
Figyelt kérdés
A minap vásároltam egy pikkelyes élő pontyot , amikor hazavittem , majd megpucoltam és konyhakészre szeleteltem ,, láttam valami nem stimmel ! Ugyan is az egész halhús narancs sárga színű és iszonyat erős , kellemetlen szagú volt ! A kellemetlen szag olyas valamire emlékeztetett , mint amikor egy takarmány penészes és már rothadásnak indul ! A hal darabok megvannak még a hűtőben , de nem hiszem , hogy így jó étvággyal megtudnám enni , főleg nem adnék belőle a gyerekeknek ! Szeretnék véleményeket kérni ezzel kapcsolatban ! - köszönöm ...2019. júl. 30. 22:36
1/8 anonim válasza:
Rosszul volt tartva szegény hal.
2/8 A kérdező kommentje:
De gondolom ez a hal azért így nem is lehet valami egészséges , ki tudja miket tartalmaz !
2019. júl. 30. 22:55
4/8 anonim válasza:
Mindenképp dobd ki. Romlott ugye élőként nem lehet, de ki tudja mivel etették azt a szerencsétlen tógazdasági potykát. Az vagy, amit megeszel és ez a halakra is igaz.
5/8 anonim válasza:
Vízhiányos, pocsolyás, posványos helyen tartották, és onnét halászták le. Gondolom hogy nem romlott, különben már nem élt volna, de erősen osztályos minőség!! Kérdés, hogy az ára is osztályos volt-e, vagy normál áron árulták.
Ha árban "alkalmi vétel" volt, akkor azért!
6/8 anonim válasza:
Basszus, ha most benyögi valaki, hogy én otthon termelek meg mindent a kiskertben, így tudom, hogy mit eszem, akkor dobok egy hátast. :)
7/8 anonim válasza:
Én otthon termelek meg mindent a kiskertben, így tudom, hogy mit eszem....😈
Mari néni, ne hisztizzen mán’, nem ázik a plafonja, csak kicsit csapkodnak a haladtóban a pontyok itt a másodikon.
8/8 A kérdező kommentje:
Igen az a baj , hogy sem az eladó , sem pedig a vevő nem lát bele a hal belsejébe , hogy az valóban milyen ! Nagyon sok halat veszek és fogyasztok , de ilyennel még nem találkoztam ! Volt már úgy , hogy hekket vettem sütve , rántva és a panír alatt ott volt vastagon a pikkely a hasa fel volt vágva , de minden benne volt, cakom pakk , egybe ! Ezt a pontyot vissza már nem vihetem , a számlát már elvitte a kukás autó a hal darabok meg önmagában nem elegendő bizonyítékok ! Nem marad más , mint a kuka , meg az alapos lecke ! Amúgy nem volt drága : 1000 ft / kg volt az ára , akciósan !!!
2019. júl. 31. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!