Pirított hagymát milyen ételekhez célszerű enni illetve mik azok amelyekhez jól passzol?





Szendvics
Melegszendics
Rántotta
Hot-dog
Saláta
Hamburger
Rántott húshoz
Bármihez ami rántott
Amihez köretet eszel, a köret mellé
(Imádom a pirított hagymát:)










Ami engem illet:
Bármihez, ami nem édesség. Magában is szuper.
Nagy hagymarajongó vagyok :D
Krumplis, tojásos, zöldséges ételekhez főleg jól megy, de a kedvenc töltött kenyeremben is sok van.
Ami zöldségétel, abban szinte mindig van sült hagyma. A salátámban is van.





Gyors vacsi:
- húst/májat csíkokra vágod, lisztbe mártod, hirtelen kisütöd. Ráteszed a tányér egyik felébe.
- szalma krumplit piros-ropogósra sütöd, ráteríted a tányér másik felére
- szálára vágott vöröshagymát megforgatod lisztbe, és piros-ropogósra sütöd. Ráteríted a már ott levők tetejére.
Só-tört paprika-bors rá! Jó étvágyat!





A bolti pirított hagymát is szeretem igaz az ropógos és száraz. Bármibe bármihez lehet tenni. Levesbe , szendvicsbe , burgonyapürébe , sós pogácsába , házi kenő májasba szoktam tenni.
Itthon is szoktam készíteni pirított hagymát de az inkább karamellás és puha .. Májhoz , parmezános burgonyához , hamburgerbe , sült hús mellé szoktam tenni .





"célszerű"
Agyvérzés tudnék kapni az ilyen primitív kérdésektől.





#6-osnak!
Akkor lesz ropogós az itthon készített pirított hagymád, ha előtte beforgatod lisztbe, és viszonylag bő olajban/zsírban sütöd, nem pedig csak dinsztelős mennyiségűben indítod a sütést.
Bocsi, nem kioktatásnak, csak saját ismeret/vélemény tovább adásának szántam. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!