Keményítőt milyen ételekhez használtok?
Figyelt kérdés
2015. máj. 21. 08:49
1/4 anonim válasza:
Én pl tejfölös, vagy tejszines levesek, szaftos húsok süritéséhez szoktam egy keveset használni liszt helyett étkezési keményítővel habarom be.
2/4 anonim válasza:
Őszintén szólva semmihez. Sűrítéshez habtejszínt használok mindig.
3/4 anonim válasza:
Semmihez. Liszt helyett nem jó, mert rossz az íze, és nem is lesz sima a rántás.
4/4 anonim válasza:
Illatos-omlós csirkemellhez szoktam használni. Elkeverem a keményítőt egy kis tojásfehérjével és abba hempergetem a csirkét, majd kisütöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!