Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tarhonya levest ki hogyan...

Tarhonya levest ki hogyan csinalja?

Figyelt kérdés
Neten igen talaltam par receptet de kivancsi lennek tobb receptre is
2021. márc. 14. 16:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Megpucolom a zöldségeket, feldarabolom őket. A vízbe beleteszem a zöldségeket, sót, vegetát, pirosaranyat. Míg fő felvágom a szalonnát, megpirítom, leszűröm a zsírját. Egy kis szalonnazsíron megpirítom a tarhonyát. Mikor már félig megpuhultak a zöldségek, akkor mehet bele a tarhonya, plusz zöldpaprikát és a krumplit. Ezután az egész hagymát kiveszem és rántást készítek. Ezután mehet a pirospaprika, petrezselyemzöld. Mehet bele még kb 2dl víz és összeforralom.
2021. márc. 14. 20:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Lepirítom a kis kockára vágott füst. szalonnát,és az apróra vágott vörös hagymát,aranysárgára pirítom rajta. Szórok rá fűszerpaprikát, elkeverem, majd öntök rá némi vizet. Kis kockákra vágott burgonyát teszek bele majd rendesen felengedem vízzel és főzöm. Tarhonyát egyenletesen szép barnára pirítok, ha már majdnem kész a burgonya beleöntöm ezt is. Beállítom a sót, ízlésemnek megfelelően. 10 perc és kész.


Én teszek bele egy kevéske aprított fokhagymát, nagyon kevés őrölt köményt, némi ö. borsot, és ha van, imádom bele a zellerzöldet. egy szálat csak úgy belefőzök.

2021. márc. 14. 23:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!