Soha nem sikerül a tarhonyám úgy mint az éttermekben. Mitől lesz olyan jó pergős, és világos barna? Ti hogy csináljátok?
Figyelt kérdés
2013. aug. 3. 07:31
1/4 anonim válasza:
Olajon megpirítom a kellő színre (folyamatosan kevergetve, mert hamar leég.)Kétszeres mennyiségű forró vízzel felöntöm, forrásig nagy lángon, aztán fedő alatt kicsin főzöm tovább- gyakran belekevergetve. Mikor elfőtte a vizet lezárom és még fedő alatt hagyva időnként belekevergetek.
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor a kevergetés a titok? Én ugy csináltam eddig, mint a rizst. Piritva, majd felöntve dupla vizzel, és lezár. Kb 15 perc, és kész. A rizsem pereg. A tarhonya nem.
2013. aug. 3. 07:44
3/4 anonim válasza:
Többször át kell kevergetni villával.
4/4 anonim válasza:
Ugyanúgy, mint a rizst kb. színre pirítani, felönteni kétszeres forró vízzel, sózni. amíg felszívja a vizet párszor megkeverni villával. ha elfőtte a vizet, gáz le, a platnin hagyni, dupla konyharuhával letakarva.Utána is csak villával szabad fellazítani az esetleges göböket.ha még így is tapadna, egy cseppnyi zsiradék megoldja a problémát. gurulni fognak a szemek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!