Ittatok már vágott sört? Szeretitek?
2012. ápr. 7. 12:00
1/9 anonim válasza:
Málnaszörppel kever sört már ittam, de nem tudtam, hogy így hívják. Nekem ízlett.
2/9 doboszoli válasza:
A krumplileves, az legyen krumplileves!(Kádár János)
3/9 A kérdező kommentje:
Ennek semmi köze a málnaszörphöz! Világos és barna sör van egymásra csapolva, úgyhogy az közben nem keveredik össze. Még ivás közben sem. Úgy is van, hogy a világosat csapolják alulra, de úgy is, hogy a barnát.
2012. ápr. 7. 14:11
4/9 anonim válasza:
Ennek a köznyelvi neve "rigó". Igen ittam már, nem rossz amúgy. És 99%-ban a barnát csapoljál alulra, mert azon jobban "megáll" a világos sör.
5/9 mustafa33 válasza:
Néha vágottnak mondjákn a félbarnát, vagy a "jantárt" is, pedig az valójában nem vágott, mert vagy kevert, vagy már úgy van választva a malátafajta (bécsiből, pilzeniből, bajorból), hogy jantár szine legyen.
6/9 mustafa33 válasza:
Azt mondják a csehek: - Mit számít, hogy szép a lány, ha nem tud vágott sört csapolni?
7/9 anonim válasza:
nem ittam, de nem sok értelmét látom őszintén szólva..
8/9 A kérdező kommentje:
Ízlések és pofonok :) Szerintem jól néz ki, és mivel szeretem a barna sört, ezért pláne bejön.
2015. okt. 30. 11:50
9/9 anonim válasza:
Egyszer baba koromban apa az ölében fogott és sört ivott,aztán eleludt egy pillanatra én meg beleittam a sörbe,de nem emlékszem erre,anyukám mesélte hogy ez ígyv olt🍺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!