Darás tésztához a darát semmiféleképpen nem lehet fedő nélkül készíteni?
Figyelt kérdés
Mindenhol kiemelik hogy fedő alatt kell párolni a darát.
Nekem olyan edényeim vannak hogy VAGY letapad és odaég, VAGY nincs fedője. (És másik edény fedője se jó rá)
Mindenképpen muszáj lefedni? Nincs valami trükk amivel fedő nélkül is elkészíthető?
2021. márc. 9. 11:06
11/12 anonim válasza:
#5: normál lapostányér.... Nincsen?
12/12 A kérdező kommentje:
#11
A normál lapostányérunk szögletes, ilyesmi: [link]
2021. márc. 9. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!