Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Darás tésztához a darát...

Darás tésztához a darát semmiféleképpen nem lehet fedő nélkül készíteni?

Figyelt kérdés

Mindenhol kiemelik hogy fedő alatt kell párolni a darát.

Nekem olyan edényeim vannak hogy VAGY letapad és odaég, VAGY nincs fedője. (És másik edény fedője se jó rá)


Mindenképpen muszáj lefedni? Nincs valami trükk amivel fedő nélkül is elkészíthető?


2021. márc. 9. 11:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Egy fedő nélküliben megpirítod, és fedőként teszel rá alufóliát a fényes felével lefelé.
2021. márc. 9. 11:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
73%
A pároláshoz kell a fedő, anélkül vagy sütsz, vagy főzöl.
2021. márc. 9. 11:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
tegyél rá egy lapostányért...
2021. márc. 9. 11:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 A kérdező kommentje:

Nincs itthon elég alufólia... (Ettől még felpontoztalak, másnak nagyon jól jöhet a tipped!)

Úgy néz ki, pirított dara lesz.

Azt hittem, ennél egyszerűbb ez a recept... :D

2021. márc. 9. 11:31
 5/12 A kérdező kommentje:

#3

Az összes hőálló lapostányérunk szögletes. :D

2021. márc. 9. 11:31
 6/12 anonim ***** válasza:
85%
Ahhogy az #1 írja. Amikor lefeded, keverni már nem kell, az alufólia megfelelő. (Ha nincs fedőm, én legtöbbször egy nagyobb edényt használok fedőnek.)
2021. márc. 9. 11:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
61%
Ha fólia nincs, akkor vastag, sűrű szövésű konyharuhával fedd le.
2021. márc. 9. 11:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
90%

#4, a darás metélt nem a legbonyolultabb ételek egyike, de még itt is fontos, hogy ha valaminek nekiállsz, először nézd át, hogy minden szükséges eszköz és alapanyag a rendelkezésedre áll-e hozzá!

Egy tálcával vagy egy lábossal is lefedheted.

2021. márc. 9. 11:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim válasza:
78%
Soha nem szoktam fedőt tenni rá, úgy is tökéletes lesz. Megpirítod a grízt, felöntöd vízzel és kevergeted, amíg elpárolódik a víz és megpuhul a gríz. Ha jól csinálod, pergős lesz.
2021. márc. 9. 12:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 A kérdező kommentje:

Végül fazékban csináltam, így egy része menthetetlenül letapadt, de tudtam rá fedőt tenni. Ami kijött az edényből, az jó lett.

Köszi a tippeket, és hogy senki nem hülyézett le! ♥

2021. márc. 9. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!