Darás tésztához a darát semmiféleképpen nem lehet fedő nélkül készíteni?
Mindenhol kiemelik hogy fedő alatt kell párolni a darát.
Nekem olyan edényeim vannak hogy VAGY letapad és odaég, VAGY nincs fedője. (És másik edény fedője se jó rá)
Mindenképpen muszáj lefedni? Nincs valami trükk amivel fedő nélkül is elkészíthető?
Nincs itthon elég alufólia... (Ettől még felpontoztalak, másnak nagyon jól jöhet a tipped!)
Úgy néz ki, pirított dara lesz.
Azt hittem, ennél egyszerűbb ez a recept... :D
#3
Az összes hőálló lapostányérunk szögletes. :D
#4, a darás metélt nem a legbonyolultabb ételek egyike, de még itt is fontos, hogy ha valaminek nekiállsz, először nézd át, hogy minden szükséges eszköz és alapanyag a rendelkezésedre áll-e hozzá!
Egy tálcával vagy egy lábossal is lefedheted.
Végül fazékban csináltam, így egy része menthetetlenül letapadt, de tudtam rá fedőt tenni. Ami kijött az edényből, az jó lett.
Köszi a tippeket, és hogy senki nem hülyézett le! ♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!