Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehet a disznó hús...

Hogyan lehet a disznó hús nagyon puha ?

Figyelt kérdés

Pörköltet készítek disznóhúsbol és azt szeretném hogy nagyon puha legyen . Mivel van egy egy 14 hónapos kisfiam akinek csak 4 foga van .

Ha tovább főzöm ,kb 2 órán át akkor puha lesz vagy inkább még ragosabb?



2021. febr. 27. 11:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

En gyakran keszitek “porkoltet” daralt serteshusbol.

Tudom, elsore sokkolo, de amugy nagyon finom!:)

2021. febr. 27. 12:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Akkor lesz puha, ha van víz is a fazékban, tehát párolódik.
2021. febr. 27. 12:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 A kérdező kommentje:
Oké ,de meddig főzzem ? A férjem azt mondta hogy ha túl sokáig főzöm ,ragos lesz .
2021. febr. 27. 12:17
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Lassú tűzön sokáig. Nem lesz kemény nyugi. Az igazi bbq technikával (7-9óra) sütött húsok sem kemények, sőt szinte szétomlanak. Ez a módszer, hogy alacsony hőfok sok idő, pörköltnél is működik.
2021. febr. 27. 12:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
89%

A lapocka. a dagadó, az oldalas az igazán puhára főzhető hús. A többi inkább szálára foszlik.

Normál esetben, 2 óra alatt tutira nagyon puha kell legyen.

2021. febr. 27. 12:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
62%
Soha nem lesz rágós. Száraz akkor lesz, ha a víz elpárolog mellőle és sül a hús. Iyenkor minden, a húsban lévő víz is eltűnik, az tényleg pocsék (cigánypecsenyével csináltam ilyet, egy életre megjegyeztem).
2021. febr. 27. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Most lett kész . Nagyon finom ,szinte szetomlik. 🙂
2021. febr. 27. 13:33
 8/9 anonim ***** válasza:
77%
Kuktát is érdemes lehet beszerezni, csodákra képes. Az elején óckodtam tőle, de valójában nagyon praktikus.. Az emebr beledobálja az alapanyagokat, fűszert, tető rá, láng kicsi és mehet nyugodtan a dolgára 1-2 óra alatt minden puhára fő benne.
2021. febr. 27. 15:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
77%
A férjem hentes. Comb ból készítsd, ne lapockàból, és csak a végén sózd.Az is szokott hiba lenni, hogy nem pirítjàk le rendesen. A pörkölt lényege, hogy be zàrja a húst, benne marad a szaft, amitől puha lesz.
2021. febr. 27. 16:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!