Hogyan lehet olyan nagy hús szeleteket készíteni rántott húsnak, mint amilyet a Pléh csárdában vagy a Buja disznóban lehet kapni házilag?
Figyelt kérdés
Miből lehet? Csirkemellből lehet?2020. szept. 16. 16:18
1/3 anonim válasza:
Csirkemellből nem lehet, legfeljebb disznóból vagy borjúból. A combot vagy lapockát kell nagy szeletre vágni.
2/3 anonim válasza:
Csirkemellböl nem igazán, mert az nem elég nagy.
Alapesetben veszel egy nagy darab (1-2 kilós) karajt egyben, és utána a hossztengelye mentén spirálisan felszeled egy nagy szeletre.
A csirkemell esetében is ez a módszer, csak azzal az a gond, hogy egy darab max. 30 dkg.
Pulykamellel több esélyed van nagy szeletet elöállítani.
Ha megvan a szelet, ezt kell kiklopfolni, panírozni és kirántani.
De szerintem nem sok értelme van az egésznek, ha sokat akarsz enni, akkor egyszerüen több darabot szedsz magadnak.
3/3 anonim válasza:
Valami nagy atmeroju hustombbol vágsz szalami vagassal (kicsit atlosan) egy jo vastag szeletet, klopfolóval kello mereture es vastagsagura vered, bepanirozod es kisutod. Joetvanyat!
Borjubol talalhatsz megfelelo meretu hust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!