Pulled porkhoz a disznó melyik részét kell venni?
Figyelt kérdés
2020. nov. 3. 07:08
1/9 anonim válasza:
Tarja, lapocka. Ezek kicsit zsírosabbak, mint a comb, szaftosabb lesz a végeredmény.
2/9 anonim válasza:
Egy jó minőségű lapockából a legfinomabb szerintem. Viszont a combhúsokat az átlag sertéshús esetében nem célszerű használni. Mangalica lapockahúsból csináltam a múltkor sajnos csak sütőben de eddig ez volt a legízletesebb és a legjobb textúrájú amit csináltam.
3/9 anonim válasza:
Mi multkor jó sok húsos csontból főztünk levest vagy 6 órán át.
Na ami arról a csontról lefoszlott, kicsit rápirítotam zsíron, az isteni volt barbecue szósszal.
Ez csak véletlenül lett pulled pork, maradékból, a szósztól megkapta a füstös ízt is :)
4/9 qkker1 válasza:
Tarja a legjobb, bár az igazi "elvetemültek" a fél disznót felteszik a smokerbe, és azt tépik szét.
5/9 anonim válasza:
"hivatalosan" lapockából a legjobb.
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Szoktam sutogetni es mar annyimindent kiprobaltam … eskuszom egy jo husos császárhúsnál nincs jobb alapanyag a BBQhoz … persze a 'pulled pork' receptura szerint tarjabol es lapockából keszul … de szerintem a csaszarhus sokkal jobb.
Ha jol készíted, a zsiros resz valojaban eltunik es csak a zaftos husretegek maradnak szep rendben egymáson … Isteni!
8/9 anonim válasza:
Vagy csulok! … Hmmm … myami-nyami :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!