Megromolhat a fagyasztóban a 3-4 hónapos diszno hus?
Figyelt kérdés
Kb 3-4 hónapos diszno hus vegig fagyasztoba volt tartva. Mikor kivettem beleraktam forró vízbe hogy elobb kiengedjen. Mikor kiengedett kicsit fura szaga volt.2020. nov. 18. 18:36
1/9 anonim válasza:
Nem, 1-1,5 évig simán eláll. A forró víztől volt olyan szaga.
2/9 anonim válasza:
Nem romlik meg ha végig a fagyasztóban volt.
3/9 anonim válasza:
Hagyni kellett volna, hogy konyha-hőmérsékleten engedjen ki, nem pedig forró vízbe tenni.
Főzd meg, vagy alaposan süsd át, akkor talán eltűnik a furcsa szag.
4/9 anonim válasza:
Soha nem tanácsos forró vízbe tenni a fagyott húst,ha tudod hogy kell vedd ki előző nap,és tedd a sima hűtő részbe,ott reggelre kienged kicsit,utána langyos vízben kiengedheted teljesen.
5/9 anonim válasza:
Mindegy, hogy az ember hogy olvasztja ki a húst. Én szoktam mindenhogy, szobahőmérsékleten, forró vízben, mikróban (olvasztó és melegítő fokozaton is). Mivel hőkezelve van utána a hús, nem szaporodnak el a baktériumok és az íze sem lesz másabb.
6/9 anonim válasza:
csaphideg vízben is nagyon gyorsan kiolvad amúgy, nem kell forró víz
7/9 anonim válasza:
Ha nem volt közben áramszünet, akkor akár évekig eláll.
8/9 anonim válasza:
Mi áprilisban vettünk egy fél disznót és hiába 2 zacsiba van csomagolva már erzem rajta azt a fura avas ízt. Igazából fel evig lehet fagyoban húst eltartani,kivéve a halat 3honapig
9/9 anonim válasza:
Fél disznót kettő zacsiba???? Mert majd a negyed disznót egyszerre fogjátok elfogyasztani?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!