Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem vagyok képes “mérték...

Miért nem vagyok képes “mértéket tartani” sütésnél/ főzésnél a sóval?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Bármit megtudok főzni és sütni, de tényleg, és jól is sikerülne. Viszont egy problémám van, mégpedig a só. Bármilyen más fűszert jól tudok használni, de a só az valami szörnyű. Képtelen vagyok arra, hogy jól eltaláljam. Én egyébként is sósabban eszek mindent, de főzés közben néha ehetetlenül elsózom. Tudtok erre valami praktikus ötletet, hogy mivel tudnám ezt a sózást “megtanulni”.
2021. febr. 13. 09:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
62%
Rendszeresen kóstolj, és ha lehet, mást is hívj oda közben. Ezen felül ha túlsózól valamit, egy késhegynyi szódabikarbóna segíthet a dolgon. Csak tejes, tejszínes ennivalóknál ne próbáld ki, mert annak rossz vége lesz.
2021. febr. 13. 14:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
75%
11-es: mi baj lehetne a tejes, tejszínes ételek esetében a szódabikarbónától? Ugyanis elárulom, az égvilágon semmi, régen rengeteg receptben direkt ilyen kombináció gyakran elöfordult!
2021. febr. 13. 18:10
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!