Mi történik amikor sütésnél főzésnél a szesz alkoholtartalma elpárolog?
Figyelt kérdés
Úgyértem pl. ha malacot sütsz és adsz hozzá sört, és annak elpárolog az alkoholtartalma, akkor azzal mi történik? Csak úgy megszűnik az egész, vagy az alkohol átalakul esetleg valamivé?2011. aug. 12. 15:31
2/4 anonim válasza:
igen csak az aroma ill. íz marad
3/4 A kérdező kommentje:
Tehát tápérték szempontjából nincs szerepe? Nem változtat azon?
2011. aug. 12. 15:57
4/4 anonim válasza:
szerintem nem,nekem van egy sörös csirke receptem nem vettem észre hogy híznák mert beleöntök két üveggel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!