Mit gondoltok a Hubertus-ról, nektek mennyire jön be és mennyi az alkoholtartalma?
Figyelt kérdés
2009. dec. 26. 18:46
1/15 anonim válasza:
38% körül van az alkoholtartalma, nekem nem jön be az íze.
2/15 anonim válasza:
Az alkoholtartalma 38 %, egyik kedvencem, ilyen gyógynövényes, aki szereti, sose fogja megunni, olyan mint az a régi köptetős, amit szeretnek a gyereke:)
3/15 anonim válasza:
Ez az egyetlenegy pia, amitől kb. 6 évvel ezelőtt hánytam, és a mai napig még a szagát sem bírom. Más pia is kijött már, de azokat utána meg tudtam inni. Ha gyógynövényes, akkor inkább az Unicum, bár én azt sem szeretem, de az mondjuk tuti 40%-os. Én egyébként már 4-5 éve egyáltalán nem iszom semmit.
4/15 anonim válasza:
A Hubertus a kedvenc italom, csak 36 %- os, de ez az eredeti sima Hubertus. A Hubertus 33 alkoholtartalmát nem tudom, de az sem rossz, de én a simát szeretem jobban.
5/15 anonim válasza:
Én szeretem!! :) Az alkohol tartalmát én eddig nem is tudtam,de mostmár tudom :)
6/15 anonim válasza:
Én rosszul vagyok tőle nem bírom meginni.
7/15 anonim válasza:
Imádom! 40% asszem mennyiszer beálltam már tőle!
8/15 anonim válasza:
Én szeretem a gyomorkeserűket, így a hubertus-t is.
9/15 anonim válasza:
Már a szagától is hányingerem van, nem bírnám meginni. :)
10/15 anonim válasza:
Nem igazán szeretem az ízét, de megnyugtatja a gyomromat. Nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!