Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az alabbi...

Mit gondoltok az alabbi termekrol?

Figyelt kérdés

Nekem azert szimpatikus, mert nagyon-nagyon lassu az anyagcserem (irritabilis belszindromam van, es az epem is renyhe mukodesu)

[link]

Ti kiprobaltatok mar ezt a termeket? Tapasztalatok? Aki meg nem, kiprobalnatok?

2011. aug. 14. 22:13
 1/9 A kérdező kommentje:
Ezt a fogyokura kategoriaba szantam, de felrenyomtam. Azert barkinek a velemenye erdekel.
2011. aug. 14. 22:15
 2/9 anonim ***** válasza:
NAgyon hatásosan fogyaszt - föként a pánztárcádat, mást viszont nem.
2011. aug. 14. 22:27
 3/9 anonim ***** válasza:

XD ez tényleg fogyókúrás, kiadsz rá ennyi pénzt és nem marad kajára

ennyi pénzből inkább vegyél 2-3 havi bérletet valami komolyabb fitness terenbe

2011. aug. 14. 22:43
 4/9 anonim ***** válasza:

Az összetevőket elnézve semmire sem jó.

Az anyagcserét nem gyorsítja fel sem a chilipaprika, sem a zöldteakivonat, sem a katángkóró, ez sima felkapott reklámszöveg.

Az anyagcserét kizárólag rendszeres, egészséges étkezéssel és növelt fizikai aktivitással lehet növelni, ha betegség miatt lassú (pl. pajzsmirigy alulműködés, hormonzavarok), akkor pedig gyógyszerekkel. Az anyagcseréd ezeken kívül a korodtól, nemedtől, magasságodtól és a testtömegedtől (elsősorban izomtömeg) függ, kismértékben talán a genetika is közrejátszik.

IBS-re amúgyse hiszem, hogy túl előnyös egy chilipaprikás cucc, még árthat is.

Röviden: Parasztvakítás. Ne dőlj be!

2011. aug. 14. 22:52
 5/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat, foleg az utolsot. Miutan van eves berletem konditerembe ahova hetente haromszor jarok, es redszeresen dietazom, marcsak az IBS miatt is, nem fogyok sehova. De akkor a chilli sem fog segiteni, meg tobb mindnrol kell lemondani. Hiaba, regebben konnyebb volt, franya evek :)
2011. aug. 14. 22:58
 6/9 anonim ***** válasza:

Kiegészítés: "zsírégető" hatású növények sincsenek, a testzsírt a kalóriadeficites, helyesen összeállított étrend és a megfelelő mozgás kombinációja idézheti elő, nagyon minimálisan bizonyos szerekkel megdobható, ha eleve nagyon aktívan sportolsz, de a chilipaprika nem tartozik ezek közé.

Ha csípős paprikás kaját eszel, és cikóriateát valamint zöldteát iszol, akkor pont ugyanott vagy, mint ezzel a csodabogyival, tehát kb sehol. Ha igaz lenne egy szó is abból, amit az összetevőkről írnak, már nem lenne közel világméretű probléma az elhízás és a depresszió.

De a betegséged miatt eleve minden étkezéssel kapcsolatos kérdésed orvossal egyeztesd!

2011. aug. 14. 22:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha stagnálsz, próbálj több/intenzívebb edzést beiktatni, és ellenőrizd le újra az étrended. Az életkor előrehaladásával sajnos egyre nehezebb a diéták betartása. :( Kitartást, türelmet és sok sikert a fogyáshoz!
2011. aug. 14. 23:02
 8/9 anonim ***** válasza:

ibs mellett pláne ne szedj ilyen szarokat

amúgy hány kg/cm/éves vagy hogy edzés mellett nem sikerül lefogyni? mióta sportolsz?

2011. aug. 15. 10:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Aktivan aprilis elseje ota sportolok, 174 cm magas, 84 kg :(((( es 27 eves vagyok
2011. aug. 17. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!