Sárgaborsó főzés, hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Sárgaborsot szeretnek főzni, tisztában vagyok hogy érdemes beáztatni főzés előtti este, azonban bárhol keresgélek, csak főzeléket és krémlevest találok a sárgaborsóval. Az lenne a kérdésem, hogy meg lehet e főzni a sargaborsot úgy mint a rizst? Vagy a sargaborso nem szívja fel a vizet? Vagy esetleg, mint a tört burgonyát, ezt is mint egy tomorebb püre, el lehet készíteni? Köszönöm a segítséget! (Ui.: ugyan ez a kérdés felmerült bennem a vörös és sárga lencse kapcsán is)
2021. jan. 28. 10:14
11/12 Mansour válasza:
#9
Úgy könnyű. Nálunk nem kapható olyan fajta, ami akár áztatással is puhára főne 15 perc alatt.
12/12 anonim válasza:
Ami olyan hamar megfő, az valamivel kezelve van.
Különben jobb áztatni, és főzés közben a habot leszedni. Füstölt kolbászt mindenképpen tenni kell bele, hogy finom legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!