Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csilis bab helyett csilis...

Csilis bab helyett csilis sárgaborsó?

Figyelt kérdés
Szerintetek milyen lenne?

2013. jún. 27. 14:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A sárgaborsót nehéz megfözni úgy, hogy még formája legyen és mégis puha. Szerintem ezért nem igazán jó ötlet.


Ettöl függetlenül kipróbálhatod, íze nem hiszem, hogy rossz, de garantáltan más valamennyire, az állaga viszont egész biztosan más.


De esetleg lencsével is lehetne a babot helyettesíteni, az jobban hasonlít állagában.

2013. jún. 27. 14:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
41%
Elég undorítóan hangzik. :S
2013. jún. 27. 14:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Amit mi ettünk eddig hasonlót, az sárgaborsófőzelék volt jó fokhagymásan, marha erőscsilipaprikával, fasírttal.

Akár be is helyettesíthetők az egyes elemek:D

2013. jún. 27. 15:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!