Kenyértésztát szoktam hűtőben is, de pizzát általában hirtelen felindulásból :) szoktam sütni, tehát nincs idő arra, hogy hosszú órákig hidegen kelesszem...
2021. jan. 27. 15:11
Hasznos számodra ez a válasz?
4/10 anonim válasza:
Melegen Dd most találtam egy receptet
Ami hidegen kelesztos sokkal jobb.
És ugye most télen oké a kelesztés fütes mellett de sokszor nincs elég meleg neki, legalábbis nálunk.
Tunderkert Rita YouTube csatornáján van fent a recept.
2021. jan. 27. 15:22
Hasznos számodra ez a válasz?
5/10 anonim válasza:
Ha akkor akarjuk enni, amikor csinálom, akkor melegen kelesztem. Ha másnap, akkor pedig a hűtőben. Utóbbi jobb ízre, állagra, csak hát általában hirtelen jön az ötlet, hogy süssünk. Ha marad tészta, azt viszont hűtőbe teszem.
2021. jan. 27. 15:57
Hasznos számodra ez a válasz?
6/10 anonim válasza:
Soha nem kelesztem, sem hidegen, sem melegen.
Minden egyebet, amit keleszteni kell, azt melegen.
2021. jan. 27. 15:58
Hasznos számodra ez a válasz?
7/10 anonim válasza:
Én szobahőmérsékleten szoktam. Az élesztőt langyos, inkább egy kicsit meleg vízben futtatom fel és már úgy keverem be. Nekem így jól működik és egy óra alatt nagyon szépen megkel a tészta.
2021. jan. 27. 16:26
Hasznos számodra ez a válasz?
8/10 anonim válasza:
Azért röhejes ami itt megy a fejekben!:D
A 6-os ugyanazt írta mint a 2-es, a 2-é 100%, a 6-é 24% :D:D:D
Nos, akkor izmozzatok velem is, mert mi sem kelesztjük, hanem pont így csináljuk:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!