Gőzös sütőben hogy lehet ropogós héjú kenyeret sütni?
Figyelt kérdés
Az alap kenyér programot használom (IKEA gőzös sütő), ami 180 fok, egy óra, gőzben, de a kenyér héja csak vastag lett, nem ropogós.
Jénaiban sütöm, tető nélkül.
Lehet, hogy a 180 fok kevés, az egy óra meg sok?
2021. jan. 4. 03:38
21/21 anonim válasza:
Én meg azt akarom, hogy puha legyen mindene, a héja is, de a bele nem sül meg rendesen, a héja meg keményre sül. 90 perc alatt is, meg 180 perc alatt is, meg 220, meg 180 fokon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!