Lábasban sütnék kenyeret! Kibírja a 250 fokot a sütőben?
Figyelt kérdés
Kovászos kenyérről van szó, azt ugye 250-en kell indítani. Lábasban, 20 percig fedve, utána fedő nélkül sütném. Elbírja a lábas ezt a hőfokot?2020. ápr. 18. 17:03
2/8 anonim válasza:
Az anyaga simán de ha zománcozott azt nem tudom.
Sima Inox ami nem műanyagfüles az elbírja csináltam már így rakott krumplit...
3/8 A kérdező kommentje:
Nincs rajta műanyag. Végül vállalva a kockázatot ,elindítottam a sütést.
2020. ápr. 18. 17:29
4/8 anonim válasza:
A tesóm mondta, hogy neki a tepsijei, ami gyárilag a sütőhöz tartozott, eldeformálódtak a 250 fokon sütéstől.
De a legrosszabb, amire számíthatsz szerintem, hogy picit eldeformálódik az edény, és mondjuk billegni fog, vagy esetleg a fedő nem megy majd rá normálisan. Ha a tűzhelyed nem hagyományos villany vagy kerámiatűzhely, akkor ez nem olyan nagy katasztrófa.
5/8 anonim válasza:
Kenyeret jobb lenne nem formában sütni
6/8 anonim válasza:
Rendszeresen sütök rozsdamentes lábasokban, eddig még egyiknek sem lett baja.
7/8 anonim válasza:
Tettem mar be zomancis lábost, sőt, zomancos tepsit is. Nem lett bajuk.
8/8 anonim válasza:
Tudtommal a zománcot 800 fokon égetik a lábasra, úgyhogy 250 fokot röhögve ki kell bírnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!