Háziasszonyok, szakácsok, Ti hogy csinálnátok? Többi lent.
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy maradt kb. 70 dkg bőrös malaccsászár és van 4 kacsacomb. Bár régóta sütök-főzök, de ennyire eltérő húsfélét még sosem sütöttem egyszerre: szerintetek be merjem rakni egyszerre a sütőbe vagy várjam meg, míg a bőrös malac egy kicsit megpuhul? Igazából a csirke sülési idejét tudom, de kacsát ritkán sütök, nem tudom, a comb mennyire "kemény".2021. jan. 1. 13:57
21/21 A kérdező kommentje:
Köszi, 20-as :-)
2021. jan. 2. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!