Háziasszonyok, szakácsok, Ti hogy csinálnátok? Többi lent.
Látom az újévben is maradt a színvonal...
A kacsacomb kb másfélszer annyi ideig sül mint a malac.
persze, mindenki úgy csinálja ahogy akarja, rántottás is lehet úgy csinálni, hogy tejben főzöd meg a tojást, szabad országban élünk... csak hát ugye szar lesz.
Ami az alufóliát illeti, volt rá néhány évtizedem próbálgatni, köszi túl vagyok rajta, próbálgassa aki még nem csinálta.
Ha letakarod, és utána akarod a bőrét porhanyósan elropogtathatóra pirítani, az annyi idő, hogy azalatt a hús rommá esik, úgy túlsül.
Rögtön az elejétől fólia nélkül kell sütni.
Elfogadom, lehet másképp is, tudom, hogy valaki ragaszkodik a szarhoz.
Neked is BUÉK! :)
Magam részéről idén is inkább használok trágár szavakat, mint hogy "ly" -vel írjam a muszájt.
Kit mi jellemez, kinek mi a fontosabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!