Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Háziasszonyok, szakácsok, Ti...

Háziasszonyok, szakácsok, Ti hogy csinálnátok? Többi lent.

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy maradt kb. 70 dkg bőrös malaccsászár és van 4 kacsacomb. Bár régóta sütök-főzök, de ennyire eltérő húsfélét még sosem sütöttem egyszerre: szerintetek be merjem rakni egyszerre a sütőbe vagy várjam meg, míg a bőrös malac egy kicsit megpuhul? Igazából a csirke sülési idejét tudom, de kacsát ritkán sütök, nem tudom, a comb mennyire "kemény".

#sütés #kacsa #bőrös malaccsászár
2021. jan. 1. 13:57
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
86%
Szia!Süsd a malac húst míg kicsit meg nem puhul alufólia alatt és utána rakd hozzá a kacsát.Persze az alufóliát rakd vissza mininmum fél órára 40 percre
2021. jan. 1. 14:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/21 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm, ment a zöld. Valami hasonlóra gondoltam én is, de nem voltam biztos benne, hogy a kacsa puhább, "hamarabb sülő"
2021. jan. 1. 14:05
 3/21 anonim ***** válasza:
87%

Jól gondoltad! :)

1-es voltam

2021. jan. 1. 14:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/21 anonim ***** válasza:
47%

Látom az újévben is maradt a színvonal...

A kacsacomb kb másfélszer annyi ideig sül mint a malac.

2021. jan. 1. 15:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/21 anonim ***** válasza:
26%
Ja, és ha kicsit is meg akarod pirítani a malac bőrét, hajszál pontosan nulla másodpercre kell rá alufóliát rakni.
2021. jan. 1. 15:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/21 anonim ***** válasza:
81%
Mindenki úgy csinálja ahogy akarja.Nem kell rögtön mindenkinek neki esni.Egyébként,ha alufólia alatt puhul a hús sokkal puhább és omlósabb lesz először,másodszor pedig ha ez után sütöd a húst tovább fólia nélkül akkor sokkal ropogósabb lesz :)Próbáld ki
2021. jan. 1. 15:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/21 anonim ***** válasza:
25%

persze, mindenki úgy csinálja ahogy akarja, rántottás is lehet úgy csinálni, hogy tejben főzöd meg a tojást, szabad országban élünk... csak hát ugye szar lesz.

Ami az alufóliát illeti, volt rá néhány évtizedem próbálgatni, köszi túl vagyok rajta, próbálgassa aki még nem csinálta.

Ha letakarod, és utána akarod a bőrét porhanyósan elropogtathatóra pirítani, az annyi idő, hogy azalatt a hús rommá esik, úgy túlsül.

Rögtön az elejétől fólia nélkül kell sütni.

Elfogadom, lehet másképp is, tudom, hogy valaki ragaszkodik a szarhoz.

2021. jan. 1. 15:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/21 anonim ***** válasza:
78%
Szépen és normálisan is lehet véleményezni egyébként :)Nem muszály rögtön trágár szavakat használni főleg ételre nem,mert az megesszük.Én itt be is fejeztem a társalgást :)BUÉK
2021. jan. 1. 15:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/21 anonim ***** válasza:
93%
Én inkább külön sütném. Nekem a két ízhatás valahogy nem fér össze.
2021. jan. 1. 15:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/21 anonim ***** válasza:
41%

Neked is BUÉK! :)


Magam részéről idén is inkább használok trágár szavakat, mint hogy "ly" -vel írjam a muszájt.

Kit mi jellemez, kinek mi a fontosabb...

2021. jan. 1. 15:49
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!