Ügyes háziasszonyok receptje jól jönne!?
Holnap délelőttöm szabad lesz és munka előtt szeretnék krumplis lángost csinálni gyorskaja gyanánt, mert már nagyon megenném, de az a bajom a lángossal hogy hiába teszem törlőpapírra, akkor is elkezd a gyomrom fájni ha eszek belőle, na meg már a szagától is. Nem bírok olajban sült ételeket enni sajnos... Hogy lehetne megcsinálni úgy a lángos tésztát, hogy ne szívja fel annyira az olajat?
Van erre trükk, esetleg átvariált recept?
Szívesen fogadok ötleteket, holnap reggel neki is állnék.
30F
Próbáld tepsiben, nem tudom milyen lehet.
Igen, a linkelt lángos tepsis pizza. Régen még középiskolás koromban pizzát csináltam, de nem akartam vele bajlódni, egy tálba öntöttem a hozzávalókat, és a ragacsos tésztába raktam paradicsom darabokat, sajtot, borsot, sót, hagymát. Aztán beletettem tepsibe a nem meggyúrt tésztát, a tetejére még tettem sajtot, tejfölt és paradicsomot. Nagyon jól sikerült, puha lett a tésztája meg olyan volt mint egy ízletes pizza csak sokkal vastagabb.
De már nincs időm ilyen sütés főzésre sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!