Marhalábszárból mit készítenétek?
Figyelt kérdés
Maradt egy kis csontnélküli marhalábszár a vörösboros marhapöri után. Mit érdemes készíteni vele? Gulyást, húslevest?2020. dec. 27. 23:43
1/5 anonim válasza:
Chilis bab?
Neked kell tudni, mit ennél meg -:)
Mivel a pörkölt készítés után maradt ki, gondolom nem marhalábszár pörkölt a jó válasz.
Húslevesbe egy kis csont se lenne rossz, de akár gulyásleves is lehet belőle - amit akarsz.
3/5 anonim válasza:
Végül is a gulyásleves is pörkölt, csak folytatjuk... Én megcsinálnám azt is pörköltnek aztán be a fagyóba.
4/5 anonim válasza:
Akár gulyás, akár pörkölt, mindkettő jó.
De ha ledarálod és begyúrod húspogácsának, mekis zsömle közepébe zöldségekkel is jó.
5/5 anonim válasza:
Burgundi marha, nagyon finom, nem bonyolult elkészíteni és mégis más, mint az unalmas pörkölt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!