Az enyém hosszában repedt végig
Mondjuk az íze tökéletes volt
Gyerekkoromban azzal vígasztaltam anyut mindig, hogy azért reped meg, mert ő rak bele bőségesen tölteléket, nem olyan vékonyan áll benne, mint a kívülről amúgy tökéletesnek tűnő boltiban. :D
Most már magamat is vígasztalom ezzel. :D :D
Gundel bacsi ugy mondta: "a beigli teteje nem reped meg, ha a teszta es a toltelek azonos kemenysegu"
Amiota az eszemet tudom, a Gundel receptura szerint csinalom a beiglit es csodajara jar a vilag, hogy milyen csodalatos a beiglim. Nem egy pekseg elkunyizta mar a receptet :)
Amugy en ugy szoktam, hogy amikor mar ki van fagyasztva a teszta es a tojas is berepedezett a tetejen, akkor szoktam megszurkalni de nem villaval, hanem egy palcikaval ovatosan atszurom az egesz beiglit es kis korkoros mozhulatokkal picit tolcseresre tagitom a beszurast. Lenyeg, hogy sutes kozben a toltelekben levo nedvesseg eltudjon parologni, kulonben szetnyomja a tesztat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!