Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lett lapos a bejglim?

Miért lett lapos a bejglim?

Figyelt kérdés
sütöttem bejgli, az íze, a színe, minden tök jó lett. finom laza a tészta, jó a töltelék, de valamiért mégis szétfolyt az egész, olyan lapos lett, kijött a cucc. a tésztával van a hiba? és mi lehet az?
2010. dec. 20. 16:38
 1/1 anonim ***** válasza:
vagy nem dagasztottad meg jól és nem kelt meg az élesztő, vagy egyszerűen rossz az élesztő
2010. dec. 20. 17:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!