S O S! Avas ízű lett a bejglim. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Tudnátok valamit javasolni, amivel lehetne javítani rajta? Tettem egy kis zsírt bele, ami sajnálatos módon avas volt. Az egésznek kellemetlen az íze! Rengeteg munkám van benne de így szinte fogyaszthatatlan!2009. dec. 24. 14:02
2/6 anonim válasza:
kuka
dió is és a mák is könnyen megavasodik, így én mindegyiket lefagyasztom. a diót mikor anya megtöri ledarálom és lefagyasztom. és ilyenkor elöveszem, így nem avasodik meg.
3/6 anonim válasza:
igen,sajnos tényleg ki kell dobni :(
5/6 anonim válasza:
Az avas zsírnak van egy jellegzetes szaga. Nem érezted, amikor tetted bele a liszthez?
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Majd a kutyák megeszik, sajnos ez tényleg ehetetlen...:( Mennyi munka van benne... Éreztem, hogy nem tökéletes a zsír, de nem ennyire drasztikusan, meg olyan keveset tettem bele... Nem gondoltam volna, hogy megérződik!
2009. dec. 25. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!