Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » S O S! Avas ízű lett a bejglim...

S O S! Avas ízű lett a bejglim. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Tudnátok valamit javasolni, amivel lehetne javítani rajta? Tettem egy kis zsírt bele, ami sajnálatos módon avas volt. Az egésznek kellemetlen az íze! Rengeteg munkám van benne de így szinte fogyaszthatatlan!
2009. dec. 24. 14:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ki kell dobni:(
2009. dec. 24. 14:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

kuka

dió is és a mák is könnyen megavasodik, így én mindegyiket lefagyasztom. a diót mikor anya megtöri ledarálom és lefagyasztom. és ilyenkor elöveszem, így nem avasodik meg.

2009. dec. 24. 14:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
igen,sajnos tényleg ki kell dobni :(
2009. dec. 24. 14:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
sajnos kuka..:(
2009. dec. 24. 14:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az avas zsírnak van egy jellegzetes szaga. Nem érezted, amikor tetted bele a liszthez?
2009. dec. 24. 15:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Majd a kutyák megeszik, sajnos ez tényleg ehetetlen...:( Mennyi munka van benne... Éreztem, hogy nem tökéletes a zsír, de nem ennyire drasztikusan, meg olyan keveset tettem bele... Nem gondoltam volna, hogy megérződik!
2009. dec. 25. 11:09

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!