Segítség=) Mustáros sűlt husi, így jó?
első: bocsi, de nagyok a körmeim, és nemtudok gépelni. :D am ha hiszed,ha nem nyertem helyesírás versenyt. ;) de itt nem ez a lényeg. :D de kérdezhetek még vmit, tepszibe hogy süssem meg?:D köszi, ha válaszolsz.:)
második: köszi csak azért rées, mert azt olvastam, aztmondták jobban tapad. :D
szia! a rétesliszt éppen, hogy nem tapad jobban, mert szemcsésebb a finomlisztnél, úgy, hogy azt hagyd inkább.
én úgy szoktam mustáros húst készíteni, hogy a szeleteket besózom, bekenem mustárral mindkét felét és karikára vágott hagymával rétegesen lerakom. mondjuk én előző este, de ha ma akarod csinálni akkor pár óra is elég.
szóval másnap leszedem róla a hagymát, papírtörlővel kicsit leszárogatom és úgy forgatom sima lisztbe.
lehet serpenyőben is sütni hirtelen forró zsiradékon,de
lehet tepsibe fektetni /alája zsír/egy pici víz. szorosan lefóliázni és kb. 45 percig sütni. majd levennia a fóliát
és kicsit megpirítani.
de szoktam ugyaezt a mustáros husit kirántani is, nagyon finom pikáns.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!