Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Amikor krumplit és tésztát...

Amikor krumplit és tésztát főztök szoktatok rátenni fedőt?

Figyelt kérdés
Hülye kérdés bocsi, csak érdekel hogy kell e rá fedő, vagy anélkül is negfő...

2020. nov. 29. 05:54
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
85%

Fedő alatt (egy fakanállal kitámasztott fedő is jó habzás ellen) a legalacsonyabb fokozaton is ugyanúgy zubog, mint fedő nélkül a legmagasabb fokozaton/legerősebb gázlángon.


Tehát energiatakarékosabb fedő alatt főzni.

2020. nov. 29. 11:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 32/34 anonim ***** válasza:
69%
Ne legyel mar ennyire buta. Szerintem egy ovodas szintjen ellett magyarazva. Ha te fedo nelkul hatoson fozol, fedovel egyutt eleg negyesen, mert benn tartja a hot a fedo, es kevesebb energia raforditassal is “zubog” az egesz. Ergo ha te fedonelkul hatoson fozol, es fedovel ugyanigy teszel, persze hogy minden kimegy melle, mert sokkal magasabb lesz a homerseklet meg a nyomas az edenyben mint fedo nelkul.
2020. nov. 29. 14:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 33/34 anonim ***** válasza:
26%
Nem hiszem el,hogy egy felnőtt embernek ezt így el kell magyarázni és akkor sem érti!!!
2020. nov. 29. 22:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 34/34 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2020. nov. 30. 16:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!