Amikor krumplit és tésztát főztök szoktatok rátenni fedőt?
Figyelt kérdés
Hülye kérdés bocsi, csak érdekel hogy kell e rá fedő, vagy anélkül is negfő...2020. nov. 29. 05:54
31/34 anonim válasza:
Fedő alatt (egy fakanállal kitámasztott fedő is jó habzás ellen) a legalacsonyabb fokozaton is ugyanúgy zubog, mint fedő nélkül a legmagasabb fokozaton/legerősebb gázlángon.
Tehát energiatakarékosabb fedő alatt főzni.
32/34 anonim válasza:
Ne legyel mar ennyire buta. Szerintem egy ovodas szintjen ellett magyarazva. Ha te fedo nelkul hatoson fozol, fedovel egyutt eleg negyesen, mert benn tartja a hot a fedo, es kevesebb energia raforditassal is “zubog” az egesz. Ergo ha te fedonelkul hatoson fozol, es fedovel ugyanigy teszel, persze hogy minden kimegy melle, mert sokkal magasabb lesz a homerseklet meg a nyomas az edenyben mint fedo nelkul.
33/34 anonim válasza:
Nem hiszem el,hogy egy felnőtt embernek ezt így el kell magyarázni és akkor sem érti!!!
34/34 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2020. nov. 30. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!