Hogyan lehet megpírítani a krumplis tésztát?
Figyelt kérdés
Sokadjára próbálom, olajjal és zsírral egyaránt, de valahogy képtelen vagyok elérni odáig, hogy elkezdjen megpirulni. Nagy lángon csinálom, keverem ahogy kell, de nem sikerül. :D2020. nov. 2. 13:56
1/10 anonim válasza:
Mért akarod megpirítani?
Nem része a receptnek.
2/10 anonim válasza:
Mi ugy szoktuk pirítani hogy tepsibe tesszük és berakjuk a sütőbe de vigyázz oda ne égjen
3/10 anonim válasza:
A slambucot kell pirítani, de az is kint bográcsban az igazi.
4/10 anonim válasza:
Úgy, hogy NEM kevered, de mielőtt szénné égne, lekapod a tűzről. :)
6/10 anonim válasza:
Vedd kisebbre a lángot, oszt ne keverd!
7/10 anonim válasza:
Nem kell kevergetni. Ugy az eletben nem pirul meg.
9/10 anonim válasza:
Teflonos serpenyőben,ne túl sokat egyszerre.
10/10 anonim válasza:
Nehogy megpirítsd, szaftosan az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!