Egy kicsit nyers maradt a Cordon bleu sütés után. Mit tegyek?
Vékonyra klopfoltam, de még igy is egy kicsit rózsaszin maradt a hús belül. Olajban lett kirántva, nem túl forróban, de nem is alacsony hömérsékleten.
Még maradt egy pár szelet, hogyan süssem meg úgy hogy teljesen átsüljön?
Tegyed még alacsonyabb hőmérsékletre, éppen csak gyöngyözzön, több zsiradékba, hogy szinte ellepje és fedd le az edényt!
Aztán amikor már ebben a formában is megfelelő színű a panír, akkor fordítsd meg, fedő már nem kell és teheted kicsit nagyobb hőfokra, hogy elmenjen a panírból a nedvesség.
#3
2-es vagyok
Arra válaszoltam, amiket még egyáltalán nem sütött ki, mert arra irányult a kérdés is:
"Még maradt egy pár szelet, hogyan süssem meg úgy hogy teljesen átsüljön?"
Igen, még van egy pár szelet hús megtöltve, nyersen, bunda nélkül, azt akarom ma este bepanirozni és megsütni.
Köszönöm nektek, mindenképpen kipróbálom a javasoltakat.
Bocsánat kedves kérdező!
Az 5. választ adtam. Én a már kisütött, de kissé nyers közepű húsokra ajánlottam a mikrózást. :D
Pedig jól sütötted, csak valószínűleg kevés ideig. Add meg neki az időt és kiváló lesz!
170 fokon megsül kb 10 perc alatt. Ha magas a hőmérséklet akkor nem sül át, ha alacsony akkor meg rossz olajos íze lesz.
Fontos a jó minőségű, tiszta olaj. Ha rossz az olaj minősége akkor hamar megég a panír rajta és azt hiheted hogy készre sült pedig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!