Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egy kicsit nyers maradt a...

Egy kicsit nyers maradt a Cordon bleu sütés után. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Vékonyra klopfoltam, de még igy is egy kicsit rózsaszin maradt a hús belül. Olajban lett kirántva, nem túl forróban, de nem is alacsony hömérsékleten.

Még maradt egy pár szelet, hogyan süssem meg úgy hogy teljesen átsüljön?



2020. nov. 27. 17:35
 1/8 anonim válasza:
62%
Tedd be a végén mikróba.Ott àtsül.
2020. nov. 27. 17:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
74%

Tegyed még alacsonyabb hőmérsékletre, éppen csak gyöngyözzön, több zsiradékba, hogy szinte ellepje és fedd le az edényt!

Aztán amikor már ebben a formában is megfelelő színű a panír, akkor fordítsd meg, fedő már nem kell és teheted kicsit nagyobb hőfokra, hogy elmenjen a panírból a nedvesség.

2020. nov. 27. 18:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
31%
Tedd be sütőbe 160-70 fok 6-percre.Ha megvágod és nincs átsülve,bő olajban lassan sütve csak megszívja okajjal magát.
2020. nov. 27. 19:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
68%

#3

2-es vagyok


Arra válaszoltam, amiket még egyáltalán nem sütött ki, mert arra irányult a kérdés is:

"Még maradt egy pár szelet, hogyan süssem meg úgy hogy teljesen átsüljön?"

2020. nov. 27. 19:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
Mikró, 1-2 perc.
2020. nov. 28. 14:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 A kérdező kommentje:

Igen, még van egy pár szelet hús megtöltve, nyersen, bunda nélkül, azt akarom ma este bepanirozni és megsütni.

Köszönöm nektek, mindenképpen kipróbálom a javasoltakat.

2020. nov. 28. 22:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat kedves kérdező!

Az 5. választ adtam. Én a már kisütött, de kissé nyers közepű húsokra ajánlottam a mikrózást. :D


Pedig jól sütötted, csak valószínűleg kevés ideig. Add meg neki az időt és kiváló lesz!

2020. nov. 28. 22:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:

170 fokon megsül kb 10 perc alatt. Ha magas a hőmérséklet akkor nem sül át, ha alacsony akkor meg rossz olajos íze lesz.

Fontos a jó minőségű, tiszta olaj. Ha rossz az olaj minősége akkor hamar megég a panír rajta és azt hiheted hogy készre sült pedig nem.

2020. dec. 22. 11:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!