Hogy lehet a pitét úgy megsütni hogy a tetején a hab egy kicsit megbarnuljon? (
Figyelt kérdés
2014. nov. 12. 07:09
1/3 anonim válasza:
Gáz vagy elektromos sütőd van? Eddig hogy csináltad?
2/3 anonim válasza:
Ismeretlen ez a piterecept, ha leírnád nagyjából könnyebb lenne válaszolni.
Én a máglyarakásra szoktam tenni nagyon keményre felvert tojáshabot lazán/óvatosan elkeverve 2 kanál híg baracklekvárral és barnáspirosra sütni.
Szépen megemelkedik, és ahogy kell, meg is pirul, forró sütőben pár perc alatt.
3/3 anonim válasza:
A pitét szinte teljesen megsütöd, rákened a habot, és mehet vissza még pár percre a sütőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!