Mi véleményetek az olyan nőről aki 34 évesen sem tud főzni?
Figyelt kérdés
2020. nov. 26. 09:32
1/26 anonim válasza:
Ez egy nő, aki 34 éves, és nem tud főzni.
2/26 anonim válasza:
Egyik felesegem sem tudott fozni :)
3/26 anonim válasza:
Nem gond,én is a gyerek születése után kaptam rá a főzésre.
4/26 anonim válasza:
Semmi. Nem tud és kész. Akkor van baj, ha ezt nem tudja magáról és mégis főz :-)
6/26 anonim válasza:
Valojaban amugy minden ember ertektelen aki nem tudja a sajat kajajat elkesziteni ... persze nem gond ha valaki bena ... de ha nem tud fozni, akkor mit eszik?
7/26 anonim válasza:
Ha 34 eves korara nem tanult meg fozni, az azert van, mert
A. Megengedheti maganak
B. Van mas, aki foz ra
C. Egyszeruen nem szeret fozni
A velemenyem ugyanaz rola, mint egy 34 evesen fozni nem tudo ferfirol. Azaz, SEMMI.
8/26 anonim válasza:
Nekem olyan no csak dugni kell aki nem hazias. Eszem agaban sem lenne vele osszebutorozni!
9/26 anonim válasza:
1, Mit jelent az, hogy nem tud főzni? Csak mert ez egy elég tágan értelmezhető kategória.
2, Ha egyáltalán nem tud főzni, még a legegyszerűbb ételeket sem, akkor ugyan azt gondolom, mint az azonos korú férfiról, aki szintén nem képes ugyan erre. Nem túl életre való személy.
10/26 anonim válasza:
Ugyanaz, mint egy 34 éves férfiről, aki nem tud főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!