Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Olyan emberek véleményét és...

Olyan emberek véleményét és tapasztalatait kérném, akiknek elegük lett a pszichiátriából és sok gyógyszert letettek!? Én 18 évesen most jutottam el erre a szintre.

Figyelt kérdés

2019. nov. 22. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:
74%

Azok nem fognak neked ide írni. Egyébként 18 évesen még nagyon kezdő vagy ahhoz, hogy már eleged legyen a pszichiátriából és a sok gyógyszerből.

Egyébként gyógyszert letenni terápia nélkül nem lehet.

2019. nov. 22. 21:42
 2/5 A kérdező kommentje:

Én már megjártam a zártot is, sőt sok más helyet is. Terápia nélkül csináltam végig.

Létszives OLYAN írjon, aki a kérdésre válaszol.

Köszi

2019. nov. 22. 22:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Én benzo függő voltam 20 évig, addiktológián szoktam le, az után alvászavarra kipróbáltam legalább 6 félét, de egyik se működött. Néha beveszek altatót, de rendszeresen már nem szedek semmit.
2019. nov. 23. 10:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem antipszichotikum, restigulin 15mg lett felírva, nem kezdtem el szedni, mert nagyon tartok a negatív következményektől. Nem akarok tompult zombikéknt élni, de az is lehet hogy épp segítene, mivel ezek nem gyógyítanak csak egy állapotot hoznak létre, amit folyamatos szedéssel tudsz fenttartani.
2019. nov. 24. 08:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Aham. Antipszichotikumról 3 éve. Elvileg még szedem 😂
2021. ápr. 27. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!