Olyan emberek véleményét és tapasztalatait kérném, akiknek elegük lett a pszichiátriából és sok gyógyszert letettek!? Én 18 évesen most jutottam el erre a szintre.
Figyelt kérdés
2019. nov. 22. 21:34
1/5 anonim válasza:
Azok nem fognak neked ide írni. Egyébként 18 évesen még nagyon kezdő vagy ahhoz, hogy már eleged legyen a pszichiátriából és a sok gyógyszerből.
Egyébként gyógyszert letenni terápia nélkül nem lehet.
2/5 A kérdező kommentje:
Én már megjártam a zártot is, sőt sok más helyet is. Terápia nélkül csináltam végig.
Létszives OLYAN írjon, aki a kérdésre válaszol.
Köszi
2019. nov. 22. 22:42
3/5 anonim válasza:
Én benzo függő voltam 20 évig, addiktológián szoktam le, az után alvászavarra kipróbáltam legalább 6 félét, de egyik se működött. Néha beveszek altatót, de rendszeresen már nem szedek semmit.
4/5 anonim válasza:
Nekem antipszichotikum, restigulin 15mg lett felírva, nem kezdtem el szedni, mert nagyon tartok a negatív következményektől. Nem akarok tompult zombikéknt élni, de az is lehet hogy épp segítene, mivel ezek nem gyógyítanak csak egy állapotot hoznak létre, amit folyamatos szedéssel tudsz fenttartani.
5/5 anonim válasza:
Aham. Antipszichotikumról 3 éve. Elvileg még szedem 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!