Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A chilis bab gazdaságos kaja?

A chilis bab gazdaságos kaja?

Figyelt kérdés

2020. nov. 13. 19:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező, mivel méred, hogy "gazdaságos"-e...???
2020. nov. 13. 20:09
 12/20 anonim ***** válasza:
87%

Az elsőnek teljesen igaza van, kell bele a fahéj és a keserű csokoládé is. Nem tudom miért olyan döbbenetes ez, a palacsintatésztába is kell(ene) egy csipet só az ízek miatt. Na itt a csokoládé a “csipet só”.

Sajtot én sem szoktam, de hallottam már olyanról (nem Magyarországon, aki igen)

Nyilván lehet recepteket magyarosítani, de attól még nem kell lehülyézni azt, aki tudja az igazi receptet. :)

2020. nov. 13. 21:46
 13/20 anonim ***** válasza:
36%
Miért tennél bele csokit? Ez így hülyeség, teljesen idegen a receptúrától. Én úgy tanultan kakaópor kell bele, logikusabb is.
2020. nov. 13. 21:53
 14/20 anonim ***** válasza:
83%

És szerinted a kakaópor nem az étcsokoládét helyettesíti? Csak úgy “egyszerűbb”...

[link]

2020. nov. 13. 22:16
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálam gazdaságos, pedig konzerv babból készítem, de akkora adag kijön belőle, hogy kb 6 adag lesz. Durván 2500 Ft az egész.
2020. nov. 14. 08:26
 16/20 anonim ***** válasza:
82%
Jól megmutatkozik, hogy mennyire nulla érzéke van az embereknek a főzéshez. A magyarosított csilis babbal semmi baj nincs, tipikua uncsi comfort food, aminek bár sok köze nincs az eredetihez, de működik. Viszont. Csomó íz hiányzik belőle, ami van, az nincs kiegyensúlyozva (erre van a csoki vagy a kakaó), tipikus alulfűszerezett európai fogás. Az ami: olcsó és laktató, de ettől még nem kell leüvölteni az első válaszolót, amiért nem egy csilisbab alap hátuljáról másolta a receptet.
2020. nov. 14. 10:09
 17/20 A kérdező kommentje:
Én nem akartam veszekedést, nem tudtam, hogy ez ennyire érzékeny téma itt. 😅
2020. nov. 14. 10:10
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Nem az általad felvetett téma az érzékeny, hanem mert vannak itt néhányan, akik csak azért járnak ide, hogy a másikba belekössenek, a kákán is csomót keressenek, abban élik ki magukat, hogy minden értelmes hozzászólást lefikáznak. Válaszd ki magadnak, ami a válaszok közül tetszik, és készítsd el. Jó étvágyat kívánok hozzá!
2020. nov. 14. 16:11
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, már megtörtént az egész család örömére! 😊
2020. nov. 14. 16:13
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Az én receptem szerint: kis olaj, ha van akkor hagyma, knorr chilis bab por 4 személyre (van egy bolt, ahol 400ft, mindig onnan vesszük), fél kilónál kicsit több darált hús (1000ft körül), a legolcsóbb bab és kukorica konzerv és rizs/tészta hozzá plusz kenyér. Nem érdekel ki mit mond, nekünk ízlik és kb 6 nagy adag jön ki így 2000ft körül kijön ahogy a 15#ös írja. Szerintem nagyon gazdaságos.
2022. febr. 14. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!