Nyesedékhús receptek?
Nyesedékből főzz húslevest.
A főtt nyesedéket daráld össze - készíts belőle spagettiszószt paradicsompürével, fűszerekkel.
Biztos, hogy ettől is nő az ember tömege. Főleg ha sokat eszik belőle.
Ha egy csirkés hentesnél, vagy egy multi csirkés pultjában azt látod, hogy van friss csirkemell filé, mellette, van egy tálcán csirkemell nyesedék, a harmadikon meg csirkemellcsont, akkor nyugodtan vegyél belőle, mert akkor filézték ki a friss csontos csirkemellet.A nyesedék a filékről leeső húsdarab.
Minden apróhúsos vagy darálthúsos ételnek felhasználhatod, amit már mások is megírtak.
Ha jó az ára mindenképpen megéri, mert teljes értékű hús, csak szeletet nem lehet belőle varázsolni.
Készítsd el brassóiasan!
Nyers, húsos füstölt szalonnát apróra kockázva megpirítasz, rá a csirkedarabok, egy mokkáskanál pirospaprika, hogy aranyló színe legyen, őrölt bors, sok fokhagyma. A sóval módjával bánj, lehet nem is kell, mert a szalonna sós.
Fedő alatt, közepesnél valamivel kisebb lángon készre sütöd, mert ez valójában pecsenye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!