Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Halhoz, füstölve készítéshez...

Halhoz, füstölve készítéshez jó páclé receptek?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok,kinek mi vállt be.
2016. dec. 14. 19:48
 1/4 A kérdező kommentje:

Én eddig egy sima ,10% sóoldat ,bors,babérlevél,vöröshagyma páclevet használtam.

Jó volt,de valami újat próbálnék.

A füstölt halak süllő,néha amur.

2016. dec. 14. 19:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meleg füstön készítve, leginkább a csuka jött be és ezt csak simán sózom néhány órával a füstölés előtt.
2016. dec. 15. 06:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak tipp, előre mondom. Én is szeretem a füstölt halat, szoktam is venni, néha van kimért füstölt sprotni a Tescóban. Én mindig mindig citrommal, vagy mustárral eszem, így gondolom, hogy, ha a páclébe teszel némi borecetet, balzsamecetet, vagy csak simán pár karika citromot héjastól, nem rontaná el.
2016. dec. 15. 17:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
kösz
2017. máj. 4. 20:10

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!